Mrt

2. Dönem 1. yazılı haftası öncesinde öğretmenlerimiz, yapacakları yazılı sınavların kazanım soru dağılım tablolarını öğrencilerimiz ve velilerimiz ile paylaştı.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem 1. Sınav Takvimi Tabloda Belirtiği Şekilde Uygulanacaktır.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştireceğimiz "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" ilçe programımıza davetlisiniz.

Şbt

2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) kılavuzu yayımlandı.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim içerisinde yürüteceğimiz derslerin sınıf ders programları okul kadromuzdaki değişiklikten dolayı güncellenmiştir. Yeni sınıf ders programlarımız aşağıdaki gibi olacatır.

Ara

1. Dönem 2. yazılı haftası öncesinde öğretmenlerimiz, yapacakları yazılı sınavların kazanım soru dağılım tablolarını öğrencilerimiz ve velilerimiz ile paylaştı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem 1. Sınav Takvimi Tabloda Belirtiği Şekilde Uygulanacaktır.

Ara

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün; Eğitime erişimde fırsat eşitliğinin sağlanmasında Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) önemli bir role sahiptir. Bu kurslarda daha nitelikli ve zengin bir hizmet sunumunun sağlanabilmesi amacıyla öğrenci, öğretmen, okul yöneticisi ve veli memnuniyetlerini değerlendirmek üzere anket formlar hazırlanmıştır.

Ara

Bakanlıkça alınan karar gereği ülke genelinde 6. sınıf Türkçe ve matematik derslerinin 1. dönem 2. yazılıları Bakanlık tarafından ortak yazılı sınavlar kapsamında yapılacaktır.

Eyl