Mrt

İlçemiz okullarına taşıma eğitim kapsamında devam eden öğrencilere sağlanan yemeklerin Mart ayı listesi duyuruldu.

Mrt

Şubat ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Şbt

Ocak ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Ock

Aralık ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Ara

Kasım ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Kas

Ekim ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Eylül ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Tem

Haziran ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

EBA, Milli imkanlarla geliştirilen bir eğitim platformudur.

Mayıs ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

May

Nisan ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Nis

Mart ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Nis

EBA, Milli imkanlarla geliştirilen bir eğitim platformudur.

Aile Sağlık Merkezi çalışanları Covid aşısı için okulumuza ziyaret edecektir.