EBA, Milli imkanlarla geliştirilen bir eğitim platformudur.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının kutlamalarında yaşanan coşkunun ardından 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 1 günlüğüne ara verildiğini duyurdu.

Okulumuzda derse giriş ve çıkış saatleri tablodaki gibi olacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetlerinde ilimiz için belirlenen "OTOKONTROL" yerel hedefi için içerik hazırlama komisyonu tarafından hazırlanan içerikler okul düzeylerine göre aşağıdaki linklerden indirilebilir.

NOT: Dosyaları indirirken aşağıdaki uyarı ile karşılatığınız takdirde resimdeki yönergeyi uygulayınız

Büyütmek için resmin üzerine tıklayınız.

Ağu

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 3 Eylül tarihinde ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik düzenlenecek ve saat 10.00'da başlayacak.

Tem

Tüm 8.sınıf öğrencilerimizin 03-19 Temmuz tarihleri arasında tercih ve yerleştirme işlemleri için okul idaresine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek. Sonuçlar, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi ile sorgulanabilecek.

Ortaokullarda öğrenim gören ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" devam öğrenciler, Ortaokullarda görev yapan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" katılan öğretmenler, Ortaokullarda görev yapan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından" sorumlu okul yöneticileri, Ortaokullarda okuyan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" katılan öğrencilerin velileri tarafından doldurulacak anketler yayınlandı.

Mayıs ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

EBA, Milli imkanlarla geliştirilen bir eğitim platformudur.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavı, 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

May

Nisan ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık.

Nis

Mart ayı içerisinde okulumuzda yapılan tüm faaliyetlerin bir arada olduğu raporumuzu tamamladık