DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARININ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİ DEĞERLENDİRMESİ İÇİN ANKETLER YAYINLANDI!

Ortaokullarda öğrenim gören ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" devam öğrenciler, Ortaokullarda görev yapan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" katılan öğretmenler, Ortaokullarda görev yapan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından" sorumlu okul yöneticileri, Ortaokullarda okuyan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" katılan öğrencilerin velileri tarafından doldurulacak anketler yayınlandı.

Ortaokullarda öğrenim gören ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" devam öğrencilerin anketi için tıklayınız.

Ortaokullarda okuyan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" katılan öğrencilerin velilerin anketi için tıklayınız.

Ortaokullarda görev yapan ve "Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK)" katılan öğretmenlerin anketi için tıklayınız.

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 21:23 - Görüntülenme: 108