Yeni okul kıyafetimiz olan Çayırbağı 1984 yazılı kapüşonlu sweatshirtün ilk baskısı tamamlanmasının ardından öğrencilerimize temin edilmeye başlandı

Tübitak 2204B Ortaokul Bölge ve 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda başarılı olan öğrenci ve danışman öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği toplantıda bir araya geldi.

Şbt

Afyon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen çevrim içi ortamda gerçekleştirilecek ilkokul öğrencileri arası Online Kodlama yarışması için 3 öğrencimiz için başvuru işlemlerini tamamladık.

Şbt

Z kütüphanemizin verimli çalışabilmesi için öğretmenlerimiz işbirliği içinde çalışarak tüm öğrencilerimize bu zengin imkanlardan faydalanabileceği etkinlikler düzenliyor. Öğretmenlerimizin özveri ile yaptıkları çalışmaların karşılığını da cıvıl cıvıl işleyen kütüphanemiz ile alıyoruz.

#OkursuzKütüphaneKalmasın

Ara

Okulumuzun geçen hafta açılışını yaptığımız zenginleştirilmiş kütüphanemiz kitapların yanında internet, eğitici oyunlar ve eğlence köşeleriyle öğrencilerimize bir çok imkan sunmaktadır.

Çocuklar ilk eğitimlerini ailede almaktadırlar. Akabinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise derken eğitimleri erişkin bir birey haline kadar devam eder. Ancak bu süreçte okul ile aile arasındaki iletişim oldukça önemlidir. Fakat çoğu durumda veliler öğrencilerden, okul da velilerden habersiz bir şekilde olmalarından yani iletişim kopukluğu yaşamalarından dolayı öğrencinin eğitimi istenilen düzeyde olmayabilir. Milli Eğitim Bakanlığı bu durumun önüne geçmek maksadıyla ve okul ile aile arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla okul aile birliğini oluşturmuştur.

Kitapların yanında internet, bilgisayar desteği ve satranç gibi bir çok geliştirici oyun barındıran Zenginleştirilmiş Kütüphanemiz öğrencilerimizin hazırladıkları etkinlikleri barındıran bir törenle sadece öğrencilerimizin değil tüm bilgi, araştırma ve öğrenme meraklılarının kullanımına açıldı.

Yorucu bir temponun içinde sınav hazırlıklarını sürdüren 8.sınıf öğrencilerimize hem sinemada film izleyebilecekleri hem de lise tercihleri öncesinde okulları tanıyabilecekleri bir gezi düzenledik.

Eyl

Okulumuzda düzenlenen logo yarışmasında hazırladığı tasarımla okul logomuzun ilhamı olan 4.sınıf öğrencimiz Mehmet Emin ÖKSÜZ'ü tebrik ederiz.

ÇOCUK İSTİSMARI NEDİR?

18 yaşın altındaki bireylerin ana - babaları, onları bakıp gözetmek ve eğitmekle görevli öğretmen, usta, koruyucu aile fertleri, vasi gibi kişiler ya da yabancı kişiler tarafından yapılan bedensel veya psikolojik olarak sağlıklarına zarar veren fiziksel, duygusal, cinsel ya da zihinsel gelişimlerini engelleyen tutum ve davranışlardır.

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19), ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar sonucunda 13 Ocak 2020'de tanımlanan bir virüstür.

Eyl

EBA Destek Noktası, eğitimin uzaktan yapıldığı COVID-19 salgın sürecinde, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA'ya erişimini sağlamak için okul/kurumlarda oluşturulan alanlardır.