Ara

Bu hafta, yerli üretim bilincini artırmak, tüketicilerin yerli markaları tercih etmelerini teşvik etmek ve ülkedeki ekonomik kalkınmayı desteklemek amacıyla önemli bir platform sağlar. Ayrıca, yerel üreticilerin ürettikleri ürünlerin kalitesini ve çeşitliliğini vurgulamak da bu haftanın amaçları arasındadır.

Ara

Öğrencilerimize, zor deneyimlerden ve öngörülemez zorlayıcı olaylarla başedebilme, uyum sağlayabilme, esneklik kullanabilme ve ilerleyebilme, zorlayıcı bir stres faktörü karşısında, olumsuz duygusal tecrübelere karşı kendini toparlayabilme ve iyileştirme gücü olarak tanımlanan psikolojik sağlamlık eğitimi düzenlendi.

Ara

İngilizce dersinde öğrencilerimiz, öğretmenleri Orhan KARABULUT rehberliğinde eğlenceli etkinliklerle konuları pekiştirmektedir.

Kas

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2’nci uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Kas

Öğretmenler Günü Dolayısıyla öğretmenlerimizin yakınları ile birlikte bir araya geldiği yemek düzenledik.

Kas

Her yıl olduğu gibi öğrencilerimiz öğretmenlerini yine unutmadı ve gün boyunca öğretmenlerimize sürprizler hazırlayarak öğretmenler günlerini kutladı.

Kas

Muhtarımız Sayın Hüseyin OCAK öğretmenlerimiz için yaptırdığı çiçek ile öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlamak için okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Okulumuz ortaokul müdür yardımcısı Onur YETER, Tonya Feride Ahmet Şener Ortaokuluna müdür olarak atanmıştır.

Kas

100. Yılını Kutladığımız Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Vefatının 85.Yılında Saygı Ve Minnetle Yâd Ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği Toplantımız velilerimize duyurduğumuz üzere 9 Kasım Perşembe günü okul konferans salonumuzda saat:13.00'da okul müdürümüz Remzi SATILMIŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası'nda Anasınıflarımız ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yenilenen Atatürk Köşkü'nü Ziyaret Ettik.

Kas

Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır. Kızılay, deprem, sel, yangın, salgın hastalık gibi doğal afet ve felaketlerde insanlara yardım eden ve ticari kaygısı olmayan bir yardım kuruluşudur.

Kas

Bakanlığımız tarafından ücretsiz olarak ders kitabı ve kaynak kitap öğrencilerimize ulaştırılmaya devam ediyor.

Ekm

Çayırbağı ÇPAL, Çayırbağı İHO ve Çayırbağı İlk/Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri olarak düzenlediğimiz ortak törende Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutladık!

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK