Ock

Dönemin sonu olması itibariyle okul kadromuzdan ayrılan arkadaşlarımıza veda etmek ve dönem değerlendirmesi için öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz bir araya geldi.

Ock

11 Eylül Pazartesi başlayan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemi 19 Ocak Cuma günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz karne töreni ile tamamlandı.

Ock

Güvenlik, aydınlatma, spor salonu temizliği, korkuluk tamiratı, konferans salonu düzenlemesi gibi birçok bakım onarım çalışması okulumuzda devam etmektedir.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleme kararı aldı.

Ock

Hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından 15 Ocak Pazartesi günü yaşanabilecek buzlanma tehlikesine karşı okul servislerinin çalışmayacağı açıklandı.

Ock

Altıncı sınıf öğrencilerimiz, kelime işlemci programında gerçekleştirdikleri etkinlikler ile ihtiyaçlarına göre tablolarını oluşturup biçimlendirebilmeyi öğrendiler.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent ALTUNTAŞ, hafta sonu okulumuzda düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarına katılan öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ederek başarı diledi.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Siber Zekâ Bilgi Yarışması’nın bu yıl dördüncüsü düzenleniyor. Yarışma bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek. Öğrencilerin siber farkındalık bilinçlerinin artırılmasının hedeflendiği yarışmada, en çok doğru cevabı en hızlı veren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kendi kademeleri için belirlenen tarihlerde siberzeka.cbddo.gov.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilir, e-posta adresine gelen bağlantı ile yarışmaya katılabilirler.

Ara

15 Temmuz Demokrasi Zaferi'nin önemini ifade etmek, hafızalardaki yerini korumak ve şehitlerimizi anmak için hazırladığımız okul gazetemiz pano olarak düzenlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında il genelinde yapılan Sözlük Tasarımı Yarışması için öğrencilerimiz birbirinden güzel tasarımlar meydana getirdi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında proje tanıtımı için pano hazırlandı. Panoda proje kapsamında okutulacak eserlere yer verildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen fiziksel aktivite ile okul çağı çocuklarının;fiziksel,bilişsel ve sosyal büyüme yönlerinin geliştirilmesi, öğrencilerimizin hareketli yaşama teşvik edilmesi amacıyla Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Projesi kapsamında çalışmalarımızın yapılmasını sağlıyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent Altuntaş, Şube Müdürümüz Efkan Selami TOPCU ve Birol Durmuş okulumuza ziyarette bulundu.

Ara

Yerli ve Milli ürünlerimiz ile ilgili harika bilgiler içeren panolar ve sergiler ile yöremizin, bölgemizin ve ülkemizin önemli kaynakları, teknolojileri öğrencilerimize tanıtıldı.