29 Ekim 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyetimizin, okulumuzda her alanda yaptığımız etkinlikler ile 100.Yılını kutlamaya devam ediyoruz.

Eski Dönem Bakanlarımızdan Sayın Faruk Nafız ÖZAK ve Flo Mağazacılık Genel Müdürü Sayın Mehmet Tahir BAYRAKSOY okulumuzu ziyaret ettiler.

İngilizce dersinde beşinci sınıf öğrencilerimiz, My Town konu başlığında kendi şehirlerini oluşturarak şehirleri içerisinde yön tariflerini yaptılar.

Trabzon İş Kur Müdürlüğünce okulumuz sekizinci sınıf öğrencilerine seminer düzenlendi.

Anasınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Büşra ARSLAN ve Merve BAKİ rehberliğinde hayvanları koruma haftası etkinliği olarak Trabzon Akvaryum gezisine katıldı.

Derslerimizde kalıcılığı yüksek etkinlikler yapmaya devam ediyoruz.

Eyl

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi kapsamında 4006-A ve 4006-B çağrılarına yapılan proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Eyl

Derslerimizde öğrencilerimizin yüksek katılımı ile etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda yapılan asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Sayın Kaymakamımız Uğur SAVAŞ, öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim dönemleri için başarı dileklerinde bulundu.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent ALTUNTAŞ, bayrak törenimize katılarak öğretmen, öğrenci ve idarecilerimiz ile birlikte coşku içinde İstiklal Marşı'mızı okudu.

Eyl

Hayatta başarılı olmanın yolu okumayı ve yazmayı öğrenmekten geçer. Çünkü bilmediklerimizin çoğunu okuyarak öğreniriz. İlköğretim, bize hayat boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı dönemdir. İlköğretim haftası, her yıl okulun açıldığı ilk hafta yani Eylül ayının 3. haftası kutlanır

Eyl

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Trafik Eğitimi, Trabzon Çocuk Trafik Eğitim Parkında gerçekleştirildi. Eğitimlere üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Eyl

Öğretmenlerimizin yer değiştirme işlemlerinin ardından okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize veda ettik.

Eyl

• Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre birinci dönem, 11 Eylül 2023 Pazartesi başlayıp 19 Ocak 2024 Cuma sona erecek.
  • 2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 4-8 Eylül 2023'te uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
  • Birinci dönem ara tatili, 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayacak ve 17 Kasım 2023 Cuma sona erecek.
  • Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma tamamlanacak.

Ağu

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde Türk ordusu, dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazdığı bu önemli zaferin 101. yıldönümünü kutluyoruz.