"NEDEN KARIŞTIRAYIM?" ERZURUM BÖLGE FİNALLERİNE SEÇİLDİ!

Tübitak 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışmasına katılan 7.sınıf öğrencilerimizin "Neden Karıştırayım" Projesi Erzurum Bölge finallerine davet edildi.

TÜBİTAK tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bilişim teknolojileri öğretmenimiz Bilal OKUTAN'ın danışmanı olduğu ve bölgemizdeki yazım yanlışları problemine çözüm arayan projeleri başvuran 7.sınıf öğrencilerimiz Erol Köroğlu ve Kaan Birinci'nin, proje başvurusu, ilgili jüri tarafından değerlendirilmiş ve bölge yarışmasına katılmasına karar verilmiştir.

16-03-2022

Erzurum bölgesine Trabzon'dan davet edilen 15 projeden biri olan "Neden Karıştırayım" projesi sayesinde okulumuz bölgeye Trabzon'dan davet edilen 7 okuldan biri olmuştur. Başvuru yapan 2285 projeden 102 tanesi bölge finallerine çağrılmıştır.

20-03-2022

Erzurum bölge finallerine davet edilen okulların listesi için tıklayınız.

Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları Sergileri, 28-30 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek ve 31 Mart 2022 tarihinde yapılacak ödül töreni ile son bulacaktır.

Öğrencilerimize bu başarılarından dolayı tebrik eder, bölgede bizi en iyi şekilde temsil edecekleri için başarılar dileriz.

16-03-2022

Öğrencilerimizin projesi hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Yayın: 16.03.2022 - Güncelleme: 20.03.2022 02:18 - Görüntülenme: 152