Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası'nda Anasınıflarımız ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yenilenen Atatürk Köşkü'nü Ziyaret Ettik.

Kas

Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır. Kızılay, deprem, sel, yangın, salgın hastalık gibi doğal afet ve felaketlerde insanlara yardım eden ve ticari kaygısı olmayan bir yardım kuruluşudur.

Kas

Bakanlığımız tarafından ücretsiz olarak ders kitabı ve kaynak kitap öğrencilerimize ulaştırılmaya devam ediyor.

Çayırbağı ÇPAL, Çayırbağı İHO ve Çayırbağı İlk/Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri olarak düzenlediğimiz ortak törende Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutladık!

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK

29 Ekim 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyetimizin, okulumuzda her alanda yaptığımız etkinlikler ile 100.Yılını kutlamaya devam ediyoruz.

Eski Dönem Bakanlarımızdan Sayın Faruk Nafız ÖZAK ve Flo Mağazacılık Genel Müdürü Sayın Mehmet Tahir BAYRAKSOY okulumuzu ziyaret ettiler.

İngilizce dersinde beşinci sınıf öğrencilerimiz, My Town konu başlığında kendi şehirlerini oluşturarak şehirleri içerisinde yön tariflerini yaptılar.

Trabzon İş Kur Müdürlüğünce okulumuz sekizinci sınıf öğrencilerine seminer düzenlendi.

Anasınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Büşra ARSLAN ve Merve BAKİ rehberliğinde hayvanları koruma haftası etkinliği olarak Trabzon Akvaryum gezisine katıldı.

Derslerimizde kalıcılığı yüksek etkinlikler yapmaya devam ediyoruz.

Eyl

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi kapsamında 4006-A ve 4006-B çağrılarına yapılan proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Eyl

Derslerimizde öğrencilerimizin yüksek katılımı ile etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda yapılan asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Sayın Kaymakamımız Uğur SAVAŞ, öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim dönemleri için başarı dileklerinde bulundu.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent ALTUNTAŞ, bayrak törenimize katılarak öğretmen, öğrenci ve idarecilerimiz ile birlikte coşku içinde İstiklal Marşı'mızı okudu.