Nis

6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz, sosyal bilgiler dersi öğretmenimiz Bahar ÖZTÜRK rehberliğinde, Masal ve Destanlar dersi kapsamında, ders saatleri içerisinde masal canlandırma etkinlikleri gerçekleştirmektedir.

Çedes ne demek?

Çedes, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesinin kısaltmasıdır. Bu proje, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan bir protokolle hayata geçirilmiştir.

Mrt

18 Mart 1915`te Çanakkale`de kazanılan deniz zaferi, Çanakkale`nin geçilemeyeceğini kanıtladı. Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Trabzon İli Okul Sporları Bilek Güreşi Küçük Kızlar ve Erkekler Mahalli Müsabakalarında Okulumuzu Temsil Eden ve Derece Elde Eden Öğrencilerimiz Okul Törenimizde Alkışlandı ve Ödüllendirildi.

Mrt

Beşinci sınıf öğrencilerimiz, kelime işlemci programında ihtiyaçlarına göre belge oluşturma, düzenleme, biçimlendirme yapma çalışmaları gerçekleştirdi.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin isteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı yarışmaya katılan 724 şiir arasından, büyük şair Mehmet Akif Ersoy' un yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımız olarak kabul edilmiştir.

Mrt

4.sınıf öğrencilerimiz ingilizce dersi öğretmenimiz Orhan KARABULUT rehberliğinde, "fun with science" ünitesi kapsamında fasülye deneyi gerçekleştirdi.

Mrt

Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuzda hayvanlara karşı nasıl davranılması gerektiği konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Mrt

Algoritma, problem durumlarını adım adım çözme planı olarak adlandırılmaktadır.

Mrt

Üçüncü sınıf öğrencilerimizin temel bilgisayar kullanımı becerilerini geliştirmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Şbt

Beşinci sınıftan 1, altıncı sınıftan 1, yedinci sınıftan 3, sekizinci sınıftan 2 adet başvuru yaptığımız Teknofest 2024'e hazırlanıyoruz.

Çedes ne demek?

Şbt

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın amacı, ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamaktır.

Şbt

Jandarma ekiplerinin beraberlerinde getirdikleri araçlarla okulumuz öğrencilerine çok eğlenceli ve eğitici içerikler ile trafik eğitimi düzenledi.

Ock

Dönemin sonu olması itibariyle okul kadromuzdan ayrılan arkadaşlarımıza veda etmek ve dönem değerlendirmesi için öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz bir araya geldi.