T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / DÜZKÖY - Çayırbağı Ortaokulu

KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ TARİHE GEÇTİ!

Kızlar futsal takımımız ilçemizdeki okullar arasında düzenlenen kızlar futsal turnuvasında namağlup şampiyon oldu!

      Geçen yarı dönemde ilde katıldıkları turnuvada elde ettikleri deneyimle ilçemizde düzenlenen yıldız kızlar futsal turnuvasına katılan kızlarımız grubunda bulunan Çamlıca Ortaokulu ve Yusuflu Ortaokulu ile mücadele etti. Oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanan takımımız, bir galibiyet bir beraberlikle grubunu lider tamamlayarak yarı finale yükseldi. Kar tatili sebebi ile ertelenen yarı final maçında Aykut Ortaokulunu ve finalde de Gökçeler Ortaokulunu farklı yenen kızlarımız ilk kez katıldıkları bu turnuvada, okulumuzun bu alanda elde ettiği ilk başarıya imza attılar. Oynadığı oyunla herkesi hayran bırakın kızlarımız,rakiplerine büyük bir üstünlük kurarak namağlup finale çıktı ve finalde de 7-1´lik mükemmel bir oyunla birinciliğe ulaşmasını bildi.

      Düzköy Spor Salonunda, Kaymakam Vekilimiz Sayın Oltan BAYRAKTAR ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent ALTUNTAŞ´ın da katıldığı bir kupa töreni düzenlendi ve turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verildi. Törende Kaymakam Vekilimiz Sayın Oltan BAYRAKTAR, sporun öneminden bahsettiği konuşmasından sonra birincilik kupasını takımımıza takdim etti.

      Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve onları bu zorlu süreçte çok iyi hazırlayan beden eğitimi öğretmenimiz Umut İKE´yi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

futsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsalfutsal

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.02.2017 - Güncelleme: 15.08.2023 21:07 - Görüntülenme: 1828
  Beğen | 0  kişi beğendi