T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / DÜZKÖY - Çayırbağı Ortaokulu

eTwinning Projesine Katıldık!

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

        eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun eöğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor program olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

       Okulumuzun ingilizce öğretmeni Sercan YILMAZ, öğrencilerimizin eTwinning Projesi kapsamında 101 Etkinlik yapacağı bu projenin yürütücüsü olmuştur.

 

        Çocuğun sağlıklı büyümesi ve öğrenmeye karşı olumlu tutumlar geliştirmesi için nitelikli bilişsel uyarıcılar, zengin dil etkileşimleri ve olumlu sosyal-duygusal deneyimler sağlamak gerekir.
        Proje, 101 farklı etkinlikle psikomotor, sosyal-duygusal, dil, bilişsel ve öz bakım gelişimine katkıda bulunan bir projedir.

       Projenin hedefleri:Öğrencilerin fiziksel gelişimine katkıda bulunmak ve becerilerini geliştirmek.Öğrencilerin kendine güvenen ve kendine güvenen bireyler olmasını sağlamak. Bilgi,beceri ve tutum geliştirmek.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.10.2019 - Güncelleme: 03.10.2022 22:45 - Görüntülenme: 343
  Beğen | 0  kişi beğendi